Verzenden en retourneren

Posters and Moon biedt gratis verzending aan voor bestellingen vanaf €50. Voor bestellingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Voor bestellingen in de rest van Europa worden €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Het pakket wordt verzonden via DHL. De pakketten gaan 1 keer per week op de post. Iedere dinsdag worden de pakketten verzonden. Wanneer je pakket is verzonden is deze binnen 2-3 werkdagen in huis.

Retour

Als je niet tevreden bent met het geleverde product, mag je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je ontvangt het aankoop bedrag dan terug.

Wij accepteren geen retourzendingen buiten de aangegeven termijn van 14 dagen. De producten moeten in de originele staat verkeren, zonder wijzigingen of schade. Alle artikelen moeten worden terugontvangen in hun originele verpakking. Gepersonaliseerde producten komen niet in aanmerking voor retournering.

Hoe een artikel retourneren?

Stuur een mail naar info@postersandmoon.com met de volgende informatie:

Een duidelijke foto van het product

Reden voor retour

Retourneer het als volgt:

  • Product in de originele verpakking
  • Gebruik het retouradres dat je per e-mail van ons hebt ontvangen.

De terugbetaling vindt binnen 14 dagen plaats. Kosten en risico’s van het retourneren zijn voor de klant. Posters and Moon is niet verantwoordelijk voor een product dat beschadigd of verloren raakt tijdens het transport.

Shopping Cart
Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden
This is default text for notification bar