Algemene voorwaarden

Definities

Posters and Moon is gevestigd in Castricum onder het KvK nr. 86559672.

Klant betekent de persoon met wie Posters and Moon een overeenkomst is aangegaan.

Partij betekent de klant en Posters and Moon samen.

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van producten door of namens Posters and Moon.

Wanneer de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is Posters and Moon gerechtigd de voorwaarden en prijzen te wijzigen.

Prijzen

Alle prijzen vermeld op de website van Posters and Moon zijn incl. BTW.

Alle prijzen die Posters and Moon hanteert voor zijn producten, kan Posters and Moon ten alle tijden wijzigen.

Retourneren

Indien het product aan onze retourvoorwaarden voldoet, heeft u de mogelijkheid om het product binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product te retourneren. De verzendkosten worden niet vergoed.

Stuur een e-mail naar info@postersandmoon.com om de retourzending door te geven en om het verzendadres op te vragen.

Het artikel moet in originele staat zijn, zonder schade of extra slijtage om in aanmerking te komen voor terugbetaling. Alle artikelen moeten worden terugontvangen in hun originele verpakking. Gepersonaliseerde posters komen niet in aanmerking voor retournering.

Indien de door Posters and Moon geleverde producten niet binnen 14 dagen na ontvangst zijn geretourneerd, worden de artikelen als geaccepteerd beschouwd.

Verpakking en verzending

Indien de verpakking van een geleverd product geopend of beschadigd is, dient de consument dit door de expediteur of bezorger te laten aantekenen alvorens het product in ontvangst te nemen, bij gebreke waarvan Posters and Moon niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade.

Indien de consument zelf voor het transport van een product zorgdraagt, dient hij eventuele zichtbare beschadigingen aan producten of de verpakking voorafgaand aan het transport aan Posters and Moon te melden, bij gebreke waarvan Posters and Moon niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade.

Aansprakelijkheid

Alle afbeeldingen, foto’s, kleuren, tekeningen, beschrijvingen op de website of in een catalogus zijn slechts indicatief en gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of (gedeeltelijke) ontbinding van de overeenkomst en/of opschorting van enige verplichting.

Posters and Moon

www.postersandmoon.com

info@postersandmoon.com

KVK nummer: 86559672

BTW nummer: NL237006704B02

Shopping Cart
Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden
This is default text for notification bar