HOE IK MIJ GEVANGEN VOELDE

Als klein meisje had ik een rijke fantasie en grote dromen. Ik was vrolijk, enthousiast en zat vol ideeën. Toen ik naar school ging, veranderde alles. Ik werd stil en terughoudend. School voelde voor mij als een gevangenis. Zonder het te beseffen, dwaalde ik tijdens de lessen weg in mijn eigen fantasiewereld. Ik pikte niets op van wat er werd gezegd. Dit ging zo door tot in de examenklas. 

Mijn omgeving hamerde op zekerheid; dat zou het beste voor mij zijn. De nadruk lag vooral op de baanmogelijkheden, in de hoop op een toekomst vol geluk. Het leek een slecht idee om dit advies te negeren. Hoewel ik wist dat dit niet mijn pad was, koos ik er toch voor. Ik was te bang geworden om mijn eigen weg te volgen, dus koos ik voor de toekomst met de meeste zekerheid, de veilige optie. 

"ONTSNAP UIT DE 'VEILIGE' GEVANGENIS VAN ZEKERHEID. JOUW AVONTUUR WACHT BUITEN DE GEBAANDE PADEN."

COMPLETE CHAOS

Ik liet me leiden door de druk die ik voelde en begon aan vier verschillende opleidingen, maar keer op keer stopte ik binnen twee maanden.  Uiteindelijk zat ik vast aan een hoge studieschuld en een contract bij een particuliere school waar ik niet onderuit kon komen. Het was een harde realiteit: een 18-jarige met een uurloon van 5 euro per uur, die 6000 euro in één jaar moest terugbetalen aan een particuliere school, naast de 500 euro huur voor haar kamer van 7 vierkante meter in Amsterdam. Mijn dagen vulde ik met werken in verschillende koffiebars, winkels en op kantoor. Maar overal voelde ik me vervreemd en het gevoel van leegte vulde mijn dagen. 

IK HERVOND MIJN PASSIE

Twee jaar geleden besloot ik dat het tijd was om een leven te creëren waarin ik vervulling zou vinden en iets waardevols kon betekenen voor anderen. Ik pakte mijn penselen weer op, terug naar het schilderen, een bezigheid die me altijd vrolijk maakte, terwijl ik mezelf verloor in de verhalen die ik op het doek tot uitdrukking bracht. Ik had een kleine collectie van posters gecreëerd en ik deelde wat van mijn schilderingen op Instagram. Al snel kwamen er aanvragen binnen voor gepersonaliseerde posters. Zo kreeg ik verzoeken binnen om posters te maken ter ere van jubilea, huwelijksaanzoeken, de geboorte van een kindje en voor bijzondere reizen. Vanaf dat moment had ik een nieuwe realiteit, een leven waarin ik voor het eerst de voldoening voelde waar ik al zo lang naar op zoek was.

SAMEN HERINNERINGEN VIEREN: JOUW VERHAAL AAN DE MUUR

Samen met anderen deel ik nu de meest kostbare momenten. De momenten die er écht toe doen. Omdat de avonturen die jij meemaakt jou vormen tot wie je vandaag de dag bent. Met een stukje van mijn eigen fantasie, schilder ik jouw avontuur in een dromerig verhaal. Om jouw huis echt als thuis te laten voelen en omdat jouw verhaal ertoe doet.  

Door de lessen die ik hieruit heb mogen leren, weet ik dat het belangrijk is om altijd je hart te volgen en de avonturen aan te durven gaan, hoe spannend ze ook kunnen zijn. Diep van binnen weet je vaak wel wat je eigenlijk echt wilt. Ik hoop jou te inspireren om ook je eigen weg te volgen. Als je dingen doet met liefde en passie, voeg je zoveel meer waarde toe en voel je jezelf gelukkiger. In een wereld vol gelukkige mensen kunnen we er écht voor elkaar zijn.  

EN NU JIJ!

Wat is jouw verhaal? Wat triggerde je om de mijne tot hier te lezen? Waar herken je jezelf in? Deel het in het formulier hieronder. Ik reageer op werkdagen binnen 24 uur. Ik ben benieuwd!

Shopping Cart
Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden
This is default text for notification bar